Met hangend toilet

Een toilet kopen, in één koop klaar met een compleet toiletset. Schaf in één keer een hangend toilet, met toiletzitting, bedieningspaneel en inbouwreservoir aan.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 769,00 Normale prijs € 1.302,69

Toiletset met hangend toilet

Natuurlijk kan er ook voor gekozen worden om een toilet zelf samen te stellen. Dan moeten ook alle onderdelen bij elkaar gezocht worden. Lastig of gewoon geen zin om dit zelf te doen?

Badkamerwinkel.nl heeft al een aantal mooie toiletsets samengesteld. Denk hierbij aan sets met een hangend toilet, urinoir maar de douche-wc is ook al in een set verkrijgbaar. Nog een bijkomend voordeel bij de aanschaf van een toiletset is dat het vaak financieel voordeliger is.

Toiletsets zijn verkrijgbaar in diverse designs, kleuren en afmetingen. Kies je voor een klassiek wit design of liever voor een stoerder design in de kleurafwerking zwart? Dat is aan jou!

Om de juiste keuze te maken, speelt natuurlijk niet alleen het design mee. Een toilet heeft verschillende eigenschappen waar rekening mee gehouden kan worden. Dit zodat de toiletset geheel naar eigen wens is. Hieronder hebben wij er een aantal voor op een rij gezet.

Merken

Bij Badkamerwinkel.nl hebben we sanitair artikelen van diverse merken in het assortiment, waaronder de bekende A-merken. Bij een toiletpot kun je kiezen voor Geberit, Sub en of Villeroy & Boch. Daarnaast hebben we ook toiletten van merken als GROHE, Globo, Ideal Standard en meer.

Bij een inbouwreservoir kom je toch gauw uit bij Geberit, zij hebben namelijk een ruime keus aan mogelijkheden en zijn vaak universeel met de aansluitingen. Ook bij Tece en GROHE kun je slagen voor een inbouwreservoir.

Welk merk je hierin kiest, ligt vooral aan de persoonlijke wensen.

Hangend toilet in plaats van een staand toilet

Een hangend wc, ook wel zwevend toilet genoemd, is geschikt voor wandmontage waardoor de set dus eigenlijk lijkt te zweven. Dit geeft een luxe uitstraling.

Het voordeel hiervan is dat de vloer eronder eenvoudig is schoon te maken. Een hangend toilet kan in principe overal opgehangen worden. Het is soms iets meer werk dan bijvoorbeeld het installeren van een staand toilet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verplaatsen van de afvoer.

Diepspoel of vlakspoel

Bij een vlakspoeltoilet valt de ontlasting op het vlakke wc-plateau en komt pas met het doorspoelen in het water terecht. Door deze tussenfase ontstaat er praktisch geen spettergevaar.

Dit model wordt vaak gebruikt in dokterspraktijken, verpleegtehuizen en ziekenhuizen. Ontlastingsmonsters kunnen hier gemakkelijker genomen worden.

Bij een diepspoel ontwerp heeft het toilet geen plateau meer waarop de ‘boodschap’ blijft liggen. Hierdoor valt de ‘boodschap’ direct in het water, waardoor er minder last is van vervelende geurtjes. Tevens hebben mannen tijdens het staand plassen minder last van spetteren.

Bij de keuze voor een nieuw toilet wordt er toch vaak gekozen voor een toilet welke aan de wand bevestigd wordt.

Met of zonder spoelrand

Veel toiletten werden vroeger gemaakt met een spoelrand aan de binnenzijde. Een nadeel een spoelrand in het toilet is het ophopen van bacteriën aan de binnenzijde.

Tijdens het doorspoelen van het toilet komt het water met te weinig kracht onder de spoelrand en blijft er vuil zitten wat moeilijk te verwijderen is. Bij een toilet zonder spoelrand wordt het water tijdens de spoeling beter verdeeld. Zonder spoelrand krijgt het toilet een moderne uitstraling, maar deze is dus ook nog eens gemakkelijker schoon te houden en daardoor hygiënischer.

Toiletzitting met softclose

Toiletbrillen met softclose zijn voorzien van een traagsluitend scharnier. Hierdoor sluiten de toiletbrillen langzaam. Beschadigingen aan de zitting en/of toilet worden zo voorkomen

Toiletzitting met quick-release

Toiletbrillen die afneembaar zijn doormiddel van quick-release zijn eenvoudig te verwijderen van het toilet. Hierdoor kan het toilet eenvoudig worden gereinigd en krijgen bacteriën geen kans.

Meer informatie

Het bepalen welke toiletset het beste past in de badkamer of toiletruimte is best lastig en dat kunnen wij ons goed voorstellen. Als er vragen zijn, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste toiletset met hangend toilet voor jouw badkamer en/of toilet.

Bezig met laden...