Warm water vloerverwarming

Bij vloerverwarming op basis van water, stroomt er warm water door buizen heen die op de vloer zijn gemonteerd. Warm water vloerverwarming wordt aangesloten op de CV-ketel of warmtepomp. De vloerverwarmingsbuizen zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben een diameter van 10 tot 20 mm. Door de buizen in de speciale "slakkenhuis"-techniek te plaatsen wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Een verdeler zorgt ervoor dat u zonder problemen de gewenste temperatuur in kunt stellen. Bij Badkamerwinkel.nl hebben we vloerverwarmingsbuizen in verschillende diameters en lengtes. Zo is er voor elke ruimte een geschikte optie en hoeft u nooit meer koude voeten te hebben.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vloerverwarming voor in de badkamer

Comfort in de badkamer creëren is uitstekend mogelijk door vloerverwarming aan te leggen. Een koude vloer in een badkamer kan heel storend zijn. Een verwarmingssysteem kan ervoor zorgen dat je op een heerlijk verwarmde vloer in de badkamer staat, wanneer je net uit bed stapt en onder de douche wilt springen. Wil je graag vloerverwarming in de badkamer? Dan kan je kiezen uit verschillende opties. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om vloerverwarming te integreren in de badkamer.

Warm water vloerverwarming

Bij vloerverwarming gevoed door warm water wordt het water door middel van een buis door de vloer gestuwd, waar het de warmte af geeft aan de vloeroppervlakte, die daardoor opwarmt. De vloerverwarming kan worden ingefreesd, op matten geknoopt of op een noppenmat worden gevlochten.

Bij deze traditionele warm water vloerverwarming de vloerverwarming aangesloten op de cv-ketel of warmtepomp en stroomt warm water door leidingen in de vloer. Dit is energiezuinig en ook geschikt voor grote ruimtes. Voor het comfort is het wel aan te raden om bij te verwarmen met een radiator.

Advies nodig?

Op onze website vind je een ruim aanbod vloerverwarming voor de badkamer. Als je advies wilt over vloerverwarming dan kun je contact opnemen met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels. Zij helpen je graag verder!

Bezig met laden...