Werken bij Badkamerwinkel.nl

Ben jij gastvrij, commercieel en graag onder de mensen? Als verkoopmedewerker bij Badkamerwinkel weet je als geen ander de wensen van onze klant te vertalen naar die ene perfecte badkamer. Je gaat aan de slag bij één van de grootste online aanbieders van sanitair; veel diversiteit aan producten dus! Kortom een functie vol uitdaging en afwisseling.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker bij Badkamerwinkel weet je als geen ander om te gaan met klantbeleving. Voordat de klant bij ons in de winkel komt, hebben ze vaak al gericht een idee van wat ze willen hebben. Met jouw gastvrije ontvangst maak je ze meteen enthousiast en vol trots geef je iedere klant een rondleiding door onze prachtige showroom. Je bespreekt de verschillende stijlen, trends, kleuren en materialen en na je inventarisatie heb je een goed beeld gekregen over hoe de droombadkamer van jouw klant eruit moet komen te zien. Door jouw enthousiaste, advies en verkoop skills trek jee elke klant weer over de streep.

Stap in een warm bad

Je komt terecht in een team van vijf personen waarvan vier verkoop medewerkers en een filiaalmanager. Wij vinden het erg belangrijk dat er onderling een goede sfeer is waardoor we vaak wat leuks met elkaar gaan doen. Dat kan zijn een personeelsuitje, met elkaar uiteten of met zijn alle een drankje.

Wie zoeken we dan precies?

Een geboren verkoper die van nature op de hoogte wil zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarnaast zoeken een collega die:

 • Fulltime (37 uur per week) beschikbaar is waarbij je ook op zaterdag en zondag werkt;
 • Ervaring heeft als verkoopmedewerker en ervaring in de branche is een pré;
 • Communicatief vaardig, enthousiast en graag onder de mensen is;
 • Een feeling en affiniteit heeft met techniek.

Geen ervaring maar is dit jouw droom baan? We investeren graag in jouw ontwikkeling en daarbij bieden we je de nodige begeleiding om intern verder te groeien als verkoper.

En wat mag je dan van ons verwachten?

 • Salaris dat kan oplopen tot €2.800,- bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenregeling van €0,21 per kilometer;
 • Zeer nette pensioensregeling;
 • Aantrekkelijke personeelskorting.

Interesse?

Klaar om de sprong te wagen? Bel, app of mail je cv naar Floris van der Bilt, Corporate Recruiter, via info@badkamerwinkel.nl of 06 38899207.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Als Medewerker Klantenservice ga je werken bij de populairste badkamerwebshop van Nederland en ben jij hét aanspreekpunt voor klanten. Je geeft informatie over onze producten, beantwoordt vragen en klachten en je voorziet onze klanten zo snel mogelijk van een goede oplossing op maat. Met jouw enthousiasme, gedrevenheid en oog voor resultaat zorg je ervoor dat iedere klant ophangt met een glimlach.

Wat ga je doen?

Elke dag komen er verschillende vragen binnen, bijvoorbeeld via e-mail, telefoon of social media. Jij bent als Medewerker Klantenservice degene die onze klanten voorziet van de juiste informatie over bestellingen, artikelen, leveringen of klachtenafhandeling. Maar dat is niet alles, jij zorgt ervoor dat de klant een glimlach op zijn gezicht krijgt!

Stap in een warm bad

Je gaat werken in een gedreven, sociaal en betrokken team van 10 á 15 collega’s. Samen streven jullie de hele dag naar het hoogst haalbare resultaat. Onderling helpt iedereen elkaar en leer je elke dag weer meer over ons assortiment. Daarnaast krijg je ook interne trainingen, zodat je jezelf echt kan ontwikkelen tot klantenservice specialist.

Wie zoeken we precies?

Als Medewerker Klantenservice omschrijf je jezelf als betrokken, betrouwbaar, oplossingsgericht, stressbestendig en flexibel. Daarnaast beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van klantenservice;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 tot 40 uur per week;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Communicatieve vaardigheden.

Ons motto is: iedereen helemaal happy! Daar streven we elke dag naar: tevreden klanten en collega’s.

En wat mag je van ons verwachten?

Een gezellig team, leuke vrijmibo en verschillende jaarlijkse bedrijfsuitjes. Dit is natuurlijk niet het enige, want daarnaast krijg je:

 • Salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring; 
 • Dienstverband van 24-40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenregeling van €0,21 per kilometer;
 • Zeer nette pensioensregeling;
 • Aantrekkelijke personeelskorting.

Werktijden zijn op locatie tussen 09.00 en 17:30 uur. In onderling overleg werk je een late dienst van 13:00 – 21:00.

Interesse?

Klaar om de sprong te wagen? Bel, app of mail je cv naar Floris van der Bilt, Corporate Recruiter, via info@badkamerwinkel.nl of op 06 38899207.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw ideale baan er niet tussen?

Maar wil je toch graag werken bij Badkamerwinkel? Twijfel dan niet want wij komen graag met je in contact! Stuur vandaag nog je cv naar recruitment@igm.nl en dan nemen wij contact met je op om de kansen te bespreken.