Verwarming

Verwarming

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verwarming? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

Badkamerwinkel beschikt over diverse soorten verwarming voor in het toilet of voor in de badkamer. Heerlijke vloerverwarming, een stijlvolle radiator of spiegelverwarming. Hieronder vind je al wat informatie over verwarming. Wil je nog meer weten? Raadpleeg dan ons uitgebreide advies over verwarming of neem contact op met onze klantenservice.

Advies over verwarming | Vermogen berekenen

Verwarming

Niks zo storend als een koude badkamer. Toch is de ruimte in een badkamer vaak beperkt en wil je bovendien dat een eventuele radiator past bij de stijl van jouw badkamer. De keuze voor het type verwarming in de badkamer heeft bovendien ook nog met techniek te maken. Zonder het juiste vermogen wordt het nooit aangenaam warm. Heb je al eens gehoord van spiegelverwarming? Daarmee houd je altijd zicht in de spiegel, ook nadat je net een warme douche hebt genomen.

 

Vloerverwarming

Een perfecte oplossing in de badkamer is vloerverwarming, die je onzichtbaar wegwerkt onder de tegels. Het is zeker niet nodig om te hakken en breken: met elektrische vloerverwarming krijg je weinig extra opbouwhoogte. Badkamerwinkel kent vele soorten vloerverwarming, ieder met eigen kenmerken of eigenschappen. Met een thermostaat erbij kun je de temperatuur in jouw badkamer regelen zoals jij dat wil, zonder dat je afhankelijk bent van de cv-ketel. Vloerverwarming geeft bovendien extra comfort: je hebt nooit meer koude voeten. Wil je meer weten over vloerverwarming in de badkamer? Lees dan onze blogpost met meer informatie over vloerverwarming in de badkamer.

 

Designradiator

Met een designradiator plaats je een eyecatcher in jouw badkamer. Een radiator van Badkamerwinkel mag echt gezien worden! Creëer een win-winsituatie: een sfeervolle aankleding en een lekker warme badkamer! Bij het maken van een keuze voor een designradiator moet je rekening houden met een aantal factoren. Lees onze uitgebreide blog hierover, om zeker te weten dat jij straks de juiste radiator kiest. Onze adviseurs geven je graag advies over de keuze van de juiste radiator.

 

Verwarming kopen bij Badkamerwinkel

Twijfel je tussen vloerverwarming of een radiator? Wil je misschien allebei? Dan ben je bij Badkamerwinkel aan het juiste adres. Wij leveren een compleet en divers assortiment aan vloerverwarming en radiatoren voor een lage prijs. Als je nog niet helemaal weet welk vermogen je nodig hebt, kijk dan eens bij 'Vermogen berekenen'. Kom je er niet uit of wil je graag wat hulp? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.