Zelfsluitende wastafelkranen

Een zelfsluitende wastafelkraan zorgt er voor dat onnodig water verspillen verleden tijd wordt. Dankzij de drukknop gaat de kraan stromen en zal na enige tijd vanzelf weer sluiten.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 132,63 Normale prijs € 149,80
GROHE Euroeco Cosmopolitan T 1-gats wastafelkraan zelfsluitend, chroom
Magazijndeals
  • Bediening : Hand
  • Montagewijze : Blad/kraangat
  • Maat aansluiting aanvoer : 3/8"
Speciale prijs € 88,62 Normale prijs € 195,66
GROHE Eurosmart Cosmopolitan T zelfsluitende wastafelmengkraan, chroom GROHE Eurosmart Cosmopolitan T zelfsluitende wastafelmengkraan, chroom
KLEINe prijsjes
  • Bediening : Hand
  • Uitvoering temperatuurregeling : Handbediend
  • Aansluiting aanvoer : Slang (wartel)
Speciale prijs € 250,57 Normale prijs € 464,22

Zelfsluitende wastafelkraan

Een waterkraan die onnodig water verspillen voorkomt en daarmee tegelijk lagere kosten voor waterverbruik mee brengt. Klinkt dat als een goed scenario? Dan is een zelfsluitende wastafelkraan een goede keuze!

Hygiënische keuze

Een zelfsluitende wastafelkraan is vooral geschikt in een omgeving waar u een hygiënische oplossing wilt. Een toiletruimte bijvoorbeeld. Na elk toiletbezoek is het mogelijk om met een druk op de knop het water te activeren om de handen te wassen. Na enige tijd sluit de kraan vanzelf en blijft de kraan niet onnodig doorstromen.

Merken zelfsluitende wastafelkranen

Zelfsluitende wastafelkranen zijn er van verschillende merken. U heeft de keuze uit een flinke lijst merken wastafelkranen. Kies bijvoorbeeld voor een zelfsluitende wastafelkraan van GROHE of een van de andere merken.

Bezig met laden...