Inspiratie voor jouw badkamer

Als je zoekt op badkamer inspiratie kom je ontelbare mogelijkheden tegen. Hou jij van landelijk of juist strak, kleur of liever niet? Door veel voorbeelden te bekijken krijg je vaak snel een aardig idee van jouw stijl. Inspiratie opdoen begint met gewoon heel veel badkamer ideeën verzamelen die jij leuk vindt.

Combineren mag!

Vind je meerdere dingen leuk? En ben je bang dat het straks niet bij elkaar past? Door breed inspiratie op te doen zie je vanzelf wat je terugkerend echt mooi vindt. Denk bijvoorbeeld aan welke kleuren of materialen passen bij jouw ideale badkamer. Het selecteren van de echte favorieten gaat daarna vanzelf. Wist je dat je stijlen vaak ook heel goed kunt combineren?

 

Ontdek jouw Sunshower

Een Sunshower is een infrarood en/of UV douche die wordt gemonteerd in de doucheruimte. De Sunshower is speciaal ontwikkeld om te zonnen onder de douche, je haalt alleen het goede van de zon binnen in jouw eigen badkamer. Waar de Sunshower eerst alleen nog maar te vinden was in luxe hotels is deze tegenwoordig ook verkrijgbaar én betaalbaar voor huishoudens. Een Sunshower is een toevoeging aan een gezonde stijl van leven gecombineerd met het genieten van wellness.

Lees meer

 

Badkamerstijlen

Wist je dat jouw badkamerstijl vaak ongemerkt een afspiegeling is van jouw persoonlijkheid? Je kunt het vaak terugleiden naar bijvoorbeeld de stijl van je meubels en je kledingsmaak. Je badkamer moet dan ook naadloos passen bij jouw levenswijze. Wij hebben op onze website 7 verschillende badkamerstijlen voor je op een rij gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de landelijke badkamer of de moderne badkamer. Waarschijnlijk zijn er 2 of 3 stijlen waar jij wel wat in ziet. Van daaruit wordt de zoektocht naar jouw droombadkamer al veel concreter!

Bekijk de badkamerstijlen

 

Badkamertrends

Wil jij graag badkamer inspiratie opdoen door te kijken naar de nieuwste trends? Kijk dan eens mee naar onze favoriete badkamertrends. Op het gebied van wonen is de industriële look bijvoorbeeld al een tijd ongekend populair op het gebied van wonen. Zwarte accenten en stoere materialen werken ook ontzettend goed in de badkamer!

Bekijk de badkamertrends

 

 

Advies

Hoe kan ik mijn kleine badkamer slim indelen? Wat kan ik doen met tegel accenten? Allemaal vragen die op je afkomen als je een nieuwe badkamer gaat uitkiezen. Onze specialisten schrijven elke week adviezen met tips die jou tijdens je zoektocht goed van pas komen.

Lees ons advies

Wij helpen jou bij je productkeuze

Wij begrijpen dat het lastig om de juiste producten te vinden voor in jouw badkamer? Om je te helpen hebben wij een lijst gemaakt met producten die onze specialisten aan jou zouden adviseren. Deze producten zijn meestal dezelfde of volgende dag al leverbaar, krijgen goede reviews én je betaalt meestal geen verzendkosten. Dat maakt de zoektocht naar jouw droombadkamer nét even wat makkelijker.

Lees meer