Gratis tegels*

Shop GRATIS tegels! Heb jij veel items nodig voor je nieuwe badkamer of toilet? Dan tref je het! Van 29 maart t/m 5 mei ontvang je namelijk GRATIS tegels bij jouw bestelling, zowel in onze winkels als online. Hoe hoger het totaalbedrag, hoe hoger het bedrag aan gratis tegels dat je krijgt! Zo kan het bedrag oplopen tot wel €50,- bij een bestelling tot €500,- aan tegels. En bij een bestelling boven de €500,- krijg je zelfs nog meer terug. Bestel je bijvoorbeeld voor €2000,- aan tegels dan krijg je wel €300,- aan gratis tegels.

Bekijk alle tegels

Ruime keuze in designs

Tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in je badkamer. Bij Badkamerwinkel heb je keuze uit vele kleuren, vormen en designs. En het mooie is: bij deze actie kun je uit al onze tegels kiezen. Zo creëer je de badkamer van jouw dromen, nu voor een extra mooie prijs! Voor wat inspiratie hebben wie hieronder een overzicht gemaakt met een aantal leuke opties. Neem ook eens een kijkje bij het merk Cifre Cerámica. Met populaire series als Colonial en Statuario een mooie optie om jouw ruimte helemaal af te maken.

Cifre Cerámica tegels




Natuurlijke tegels

Natuurlijke badkamertegels, zoals houtlook en betonlook tegels, blijven een populaire keuze voor een rustige badkamer. Houtlook tegels bieden de warmte en schoonheid van hout, terwijl betonlook tegels een industriële en minimalistische sfeer creëren.

Bekijk nu


Advies over je badkamer? Maak een afspraak.

Wil je advies over het samenstellen van je Badkdamer? In onze winkel helpen we je graag met de keuze die het allerbeste past bij jouw smaak en stijl. Dus kom langs, het advies is natuurlijk helemaal gratis. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor je beschikbaar hebben kun je van tevoren een afspraak maken.

Maak een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • De tegelactie is zowel online als in onze fysieke winkels geldig.
  • Je ontvangt tot €500,- aan tegels 10% korting op de tegels, boven de €500,- is dit 15% op de tegels.
  • Deze actie is geldig van 29 maart t/m 05 mei 2024.
  • De korting geldt niet op reeds bestelde artikelen of eerder gemaakte offertes.
  • Wijzigingen in de voorwaarden of actie zijn voorbehouden door Badkamerwinkel.nl.
  • Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Aan deze actie kunnen geen rechten ontleend worden