Halfvrijstaande baden

Wil je graag de luxe ervaren van een vrijstaand bad in je badkamer, maar heb je hier helaas niet genoeg ruimte voor? Dan kun je denken aan een half vrijstaand bad. Dit bad staat namelijk met één kant tegen de muur waardoor het op het eerste gezicht lijkt alsof deze vrijstaand is. Een vrijstaand bad zorgt voor een ruimtebesparende indeling van de badkamer. Op deze manier creëer je de luxe uitstraling van een vrijstaand bad, zonder daar ruimte voor te hoeven in leveren. Bij Badkamerwinkel.nl vind je een ruim aanbod aan half vrijstaande baden.

Producten 97-98 van 98

Sorteer op
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Kleur : Wit
  • Uitvoering : Ligbad
  • Inhoud : 158 l
Speciale prijs € 1.159,00 Normale prijs € 1.312,85
  • Kleur : Wit
  • Uitvoering : Ligbad
  • Inhoud : 155 l
Speciale prijs € 1.292,00 Normale prijs € 1.575,42

Back to wall baden

Bij een half vrijstaand bad wordt de achterkant tegen de muur of in een hoek geplaatst. De voor- en zijkant zijn vaak vrijstaand. Een half vrijstaand bad is de perfecte oplossing wanneer je niet voldoende ruimte hebt voor een volledig vrijstaand bad. In het uitgebreide assortiment op onze website zijn verschillende soorten half vrijstaande baden te vinden.

Ga je voor een half vrijstaand bad met strakke lijnen of een met afgeronde hoeken? De keuze is aan jou! Het is in elk geval aan te raden om van tevoren te bepalen wat past bij jou en bij jouw badkamer. Je vindt tenslotte verschillende vormen half vrijstaande baden op onze website. Een ovaal bad geeft immers al een hele andere uitstraling aan jouw badkamer dan een rechthoekig exemplaar

Ook qua afmetingen heb je uitgebreide keuze. De standaard afmeting voor een rechthoekig half vrijstaand bad is 180x80 cm. Naast een lengte van 180 cm, hebben we ook baden die 170 of 190 cm lang zijn. Denk vooraf ook na over het materiaal wat je graag zou willen. Kies je voor solid surface of liever voor acryl? De keuze is reuze.

Half vrijstaand bad kopen?

Een semi vrijstaand bad neemt minder ruimte in beslag als een geheel vrijstaand bad, maar toch moet je ook over deze aanschaf goed nadenken.

Het is allereerst belangrijk om te bepalen aan welke wand of welke hoek je het bad het liefst wil bevestigen. Op deze manier kan je zien welke grootte of vorm hier het beste zou passen. Een halfrond bad geeft al een andere uitstraling aan je badkamer als een vierkant bad. Niet alleen de omvang maar met name ook het comfort van een half vrijstaand bad is zeer belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat je al je wensen van te voren in kaart brengt.

Je kunt je ook laten adviseren over onze halfvrijstaande baden door een specialist uit één van onze showrooms of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Bezig met laden...