Douches anno nu. Kies je kleur!

Dagelijks minstens één geluksmoment, hoe druk je het ook hebt? Kruip eens lekker onder een luxe gekleurde regendouche! Dat wordt puur ontspannen met een hoofdletter P. Douches zijn er in verschillende soorten en maten, maar de trend van nú op douche gebied is het gebruik van verschillende kleuren en dan niet je tegel of accessoire, maar je doucheset! Want zeg nu zelf, de één draagt liever goud en de ander zweert bij zilver! Gelukkig is er genoeg keuze.


 

 

 

Badkamertrends 2019 - jouw kleur

In ons ‘Badkamertrends 2019’ blog hebben we het al verteld, maar we zien steeds meer gekleurde douches in badkamerwereld. Van goud tot champagne en van koper tot geborsteld staal, maar er zijn nog veel meer kleurvarianten aan onze collectie gekleurde douches toegevoegd. Welke dat zijn en wat de mogelijkheden van de verschillende douchesets en regendouches zijn, laten we je graag zien in dit blog.


Sub gekleurde regendouches

Regendouches zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer. Heerlijk ontspannen na een drukke dag of juist weer opladen voor een nieuwe dag! Even geen mail of social media, maar een stoere Sub regendoucheset in één van de hippe kleuren! Met de kleuren koper, staal, mat zwart, wit of brons is er zeker een kleur die past in jouw badkamer. Prachtig te matchen met een bijpassende wastafelkraan in dezelfde kleur uit onze Sub kranen collectie.

 

 

 


 

Sub gekleurde douchekranen

Stel jij liever je eigen doucheset samen? Dat kan! Sub heeft namelijk ook een super stoere collectie met badkranen en douchekranen in de kleuren koper, staal, brons, wit en mat zwart. Kies er een mooie doucheset bij en je doucheruimte is geheel volgens jouw kleur en smaak! Om de badkamer af te maken vind je in de Sub collectie ook prachtige badkranen in dezelfde kleuren als de douchekranen en natuurlijk niet te vergeten ook prachtige wastafelkranen.


Hotbath Cobber gekleurde douches

Zelf lekker samenstellen en combineren? Dan vind jij in de Hotbath Cobber collectie jouw ultieme douche! Inbouw of opbouw? Een strakke inbouw douchemengkraan met doucheslang, handdouche en om het af te maken nog een heerlijke aan het plafond bevestigde hoofddouche óf juist de stijlvolle opbouw stortdoucheset met zwarte doucheslang, zodat het geheel altijd super veel luxe uitstraalt! Jouw smaak, jouw stijl en jouw kleur!

 


 

Hotbath Cobber keuze uit maar liefst 15 kleuren

Wit, zwart, chroom en rosé, die kleuren kennen we al langer toch... Dat klopt! Hotbath heeft nóg veel meer mooie kleuren ontwikkeld. Benieuwd welke? Oke, daar komen ze. Gepolijst messing - geborsteld messing - verouderd messing - geborsteld koper - glans nikkel - verouderd ijzer - natuurlijk messing en zwart chroom. Zie jij al één van deze mooie kleuren shinen in je badkamer?


Onderhoud van gekleurde kranen

Jij wilt je spiksplinternieuwe en gekleurde kranen toch ook zo lang mogelijk als nieuw houden? De Sub en Hotbath kranen worden geproduceerd in vele finishes en elke finish heeft een specifieke eigenschap met bijbehorend schoonmaak- en onderhoudsadvies, dus check dit goed voordat je de kraan of douche überhaupt gaat installeren! Het algemene schoonmaak advies is om dagelijks na gebruik de douchekranen, maar ook het andere sanitair, te reinigen met een zachte doek en water of een speciale sanitairreiniger.