De metallic trend met koper en goud is al een tijdje populair en heeft ook zijn intrede gedaan in de badkamer. Voornamelijk kranen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder de metallics. Denk hierbij aan goud, champagne en brons. Deze shiny kleuren zorgen voor een stijlvolle, elegante look, die je nu ook terug kunt laten komen in de badkamer accessoires.


De keuze is reuze

Diverse merken hebben een aantal mooie metallic gekleurde producten. Van kraan tot doucheset en nu dus ook accessoires. Zo kun je jouw badkamer helemaal inrichten met diverse elementen in precies dezelfde kleur. Op die manier maak je van de badkamer een harmonieus geheel. Hieronder vind je een overzicht van de merken die metallic accessoires in hun assortiment hebben.


GROHE

Dit bekende A-merk heeft twee metallic kleuren in het assortiment: cool sunrise en warm sunset.

Cool sunrise

Cool sunrise is een gouden kleur met een koele tint, die een klassieke touch aan jouw interieur geeft met zijn elegante, verfijnde uitstraling en glanzende afwerking. Voor een moderne, maar vintage uitstraling is er ook een geborstelde variant, die een matte afwerking heeft. Perfect als je wel van gouden accessoires houdt, maar het van jou niet zo hoeft te glanzen. De cool sunrise kranen en accessoires staan heel mooi in combinatie met donkere kleuren.

GROHE heeft een groot aanbod aan accessoires, waarmee je een mooi geheel kunt creëren in jouw badkamer of keuken. Combineer bijvoorbeeld jouw gouden kranen in de badkamer of keuken met diverse GROHE accessoires in de kleur cool sunrise. Van toiletrolhouder tot zeepdispenser, handdoekhouders en meer.

 

Warm sunset

Warm sunset heeft een warme tint met een rosékleurige uitstraling. Met deze kleur voeg je extra stijl en luxe toe aan jouw badkamer of keuken. Warm sunset staat mooi in combinatie met donkere tegels, marmer of beton. Heel veelzijdig dus. Een accessoire in de kleur warm sunset past perfect bij kranen en douches in dezelfde kleur.


 

Regn

Bij het relatief nieuwe en exclusieve merk Regn zijn alle producten in zes kleuren verkrijgbaar: chroom, geborsteld nikkel, geborsteld goud, geborsteld koper, mat zwart en gun metal zwart. Hierdoor past jouw Regn accessoire altijd perfect bij de kraan in dezelfde kleur. Geborsteld koper en geborsteld goud zijn de metallic kleuren, waarbij geborsteld koper rosékleurig is en geborsteld goud een gouden kleur met matte afwerking is. Deze trendy kleuren passen perfect in een moderne badkamer.


Sub

Het merk Sub biedt kwalitatief goed sanitair voor een betaalbare prijs. Sub heeft ook een aantal metallic gekleurde accessoires in het assortiment, zoals een toiletborstelhouder, reserverolhouder en handdoekrek. Qua kleur vind je bij Sub bijvoorbeeld een gouden optie. Wanneer je meer van brons houdt, is de kleur brush copper wellicht meer iets voor jou.


 

Hotbath

In de meest kleurrijke serie van Hotbath, Cobber, vind je verschillende metallic kleuren terug. De Cobber serie staat vooral bekend om zijn gekleurde kranen, maar bij deze serie horen ook diverse badkamer accessoires, zoals handdoekhouders, zeepdispensers, korven en toiletrolhouders. De metallic kleuren waarin je de accessoires uit deze serie kunt krijgen, zijn gepolijst messing, geborsteld messing, geborsteld koper en rosé goud. De eerste drie kleuren zijn ook verkrijgbaar met een speciale PVD coating, die ervoor zorgt dat het oppervlak beter bestand is tegen schoonmaakmiddelen en niet zal gaan roesten. De finish verkleurt niet en behoudt zijn originele kleur, zelfs na jaren intensief gebruik.


Plieger

In de serie Roma van Plieger zijn ook een aantal metallic gekleurde accessoires te vinden, zoals een closetborstelgarnituur, toiletrolhouder en een handdoekhaak. Deze vind je in de kleuren goud en rosé goud.