Danfoss ECmat 150T

De Danfoss ECmat 150T is een geavanceerde thermostaat die zorgt voor een efficiënt en comfortabel verwarmingssysteem in jouw huis. Met zijn slimme functies en gebruiksvriendelijke interface kun je eenvoudig de temperatuur regelen en energie besparen. Ontdek de voordelen van de Danfoss ECmat 150T en geniet van een aangename en energiezuinige verwarming in jouw woning.

2 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Vermogen : 150 W/m²
  • Oppervlakte : 9 m²
  • Aansluitvermogen : 961 - 1050,0 W
Speciale prijs € 894,05 Normale prijs € 1.349,15
  • Vermogen : 150 W/m²
  • Oppervlakte : 5 m²
  • Aansluitvermogen : 480 - 525,0 W
Speciale prijs € 633,45 Normale prijs € 883,30

Efficiënt en betrouwbaar: Danfoss ECmat 150T

De Danfoss ECmat 150T is een hoogwaardige en energiezuinige elektronische expansieklep die speciaal is ontworpen voor koel- en vriesinstallaties. Met zijn geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties is deze expansieklep een uitstekende keuze voor zowel commerciële als industriële toepassingen.

Optimale afmetingen voor installatiegemak

De Danfoss ECmat 150T heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in verschillende koel- en vriesapparatuur. Met zijn optimale afmetingen past hij perfect in de meeste systemen, zonder dat er aanpassingen nodig zijn. Dit bespaart tijd en moeite tijdens de installatie.

Duurzaam materiaal voor langdurige prestaties

Deze expansieklep is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen de zware omstandigheden in koel- en vriesinstallaties. Het materiaal is bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor de ECmat 150T langdurige prestaties levert zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is. Dit zorgt voor een betrouwbare werking en vermindert de kans op storingen.

Keuze uit verschillende kleuren en merken

De Danfoss ECmat 150T is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor een kleur die past bij de stijl van je koel- of vriesapparatuur. Daarnaast biedt Danfoss ook een breed scala aan merken binnen de categorie van elektronische expansiekleppen. Je kunt kiezen uit bekende merken zoals Danfoss zelf, maar ook andere gerenommeerde merken die hoogwaardige producten leveren.

Met de Danfoss ECmat 150T haal je een efficiënte en betrouwbare expansieklep in huis voor je koel- en vriesinstallaties. Dankzij de optimale afmetingen, duurzaam materiaal en keuze uit verschillende kleuren en merken, kun je de perfecte expansieklep vinden die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Bezig met laden...