INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 120-180x35x3,5cm, ivoor eiken - 1258868

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 595,34
€ 595,35
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Kleur Ivoor eiken
Verdekte bevestiging Ja
Met bevestigingsmateriaal Ja
Hoogte 35 mm
Diepte 350 mm

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Aan de voor- en zijkanten afgekant: mooie afwerking aan de zichtbare zijden
  • plus-circle Ideaal om accessoires en andere kleine spulletjes op te plaatsen
  • plus-circle Zelfde kleur als de wastafelonderkasten
  • plus-circle Inclusief blinde bevestiging
  • minus-circle Voor het afkanten van de zijden bij de variabele maten dient men rekening te houden met een levertijd van 7 werkdagen

Omschrijving

INK wandplank in houtdecor 35cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 120-180x35x35cm ivoor eiken
De INK wandplank in houtdecor is een stijlvolle en praktische toevoeging aan je interieur. Met zijn variabele maat en hoekopstelling is deze wandplank perfect voor het benutten van de beschikbare ruimte in elke kamer. Of je nu een boekenplank in de hoek van je woonkamer wilt creëren of een displayplank in je slaapkamer, deze wandplank past zich aan jouw behoeften aan.

Stijlvol en duurzaam
De wandplank is gemaakt van hoogwaardig houtdecor in een ivoor eiken kleur. Dit geeft de plank een tijdloze en elegante uitstraling die past bij elk interieur. Bovendien is het houtdecor duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor de plank lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Verdekte bevestiging voor een strakke uitstraling
De INK wandplank wordt geleverd met een blinde bevestiging, waardoor de bevestigingsmaterialen niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling, waarbij de nadruk ligt op de plank zelf en niet op de bevestiging. Hierdoor komt het houtdecor volledig tot zijn recht en wordt de plank een echte eyecatcher in je interieur.

Eenvoudige installatie
De wandplank wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, waardoor je direct aan de slag kunt met de installatie. Volg eenvoudig de meegeleverde instructies en binnen no-time heb je de plank stevig aan de muur bevestigd. De variabele maat van 120-180x35x35cm zorgt ervoor dat je de plank kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte en de gewenste opstelling.


Met de INK wandplank in houtdecor haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvol en duurzaam meubelstuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Bestel vandaag nog en geniet van de vele mogelijkheden die deze wandplank biedt!

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 120-180x35x3,5cm, ivoor eiken
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 1258868
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880350614
EAN 8718835156787
Merk INK
Categorie Wandplank

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 710kB
Bezig met laden...