Kleurstaal beschikbaar

INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 30-60x35x3,5cm, greige eiken - 1258844

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 481,96
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Kleur Greige eiken
Verdekte bevestiging Ja
Met bevestigingsmateriaal Ja
Hoogte 35 mm
Diepte 350 mm

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Aan de voor- en zijkanten afgekant: mooie afwerking aan de zichtbare zijden
  • plus-circle Ideaal om accessoires en andere kleine spulletjes op te plaatsen
  • plus-circle Zelfde kleur als de wastafelonderkasten
  • plus-circle Inclusief blinde bevestiging
  • minus-circle Voor het afkanten van de zijden bij de variabele maten dient men rekening te houden met een levertijd van 7 werkdagen

Omschrijving

INK wandplank in houtdecor 35cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 30-60x35x35cm greige eiken
De INK wandplank in houtdecor is de perfecte toevoeging aan je interieur. Met zijn moderne design en praktische functies, zal deze wandplank zeker een eyecatcher zijn in elke kamer. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in de keuken, woonkamer of slaapkamer, deze wandplank biedt de ideale oplossing.

Stijlvol en functioneel
Deze wandplank is gemaakt van hoogwaardig houtdecor in de kleur greige eiken, waardoor hij een stijlvolle en moderne uitstraling heeft. De plank heeft een dikte van 35mm, wat zorgt voor een solide en duurzaam ontwerp. Met zijn variabele maat van 30-60x35x35cm is deze wandplank perfect geschikt voor hoekopstellingen.

Eenvoudige installatie
Deze wandplank wordt geleverd inclusief blinde bevestiging, waardoor je geen storende bevestigingsmaterialen ziet. Dit zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal en de duidelijke instructies is de installatie van deze wandplank eenvoudig en snel te doen.

Praktisch en veelzijdig
De INK wandplank is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch. Met een diepte van 350mm biedt deze plank voldoende ruimte voor het opbergen van boeken, decoratieve items, foto's en meer. Of je nu een kleine ruimte hebt of juist wat extra opbergruimte wilt creëren, deze wandplank is de perfecte keuze.


Met de INK wandplank in houtdecor 35cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 30-60x35x35cm greige eiken haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en georganiseerde ruimte.

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 30-60x35x3,5cm, greige eiken
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 1258844
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880317171
EAN 8718835099541
Merk INK
Categorie Wandplank
Bezig met laden...