Kleurstaal beschikbaar

INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 60-120x35x3,5cm, greige eiken - 1258854

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 521,64
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Kleur Greige eiken
Verdekte bevestiging Ja
Met bevestigingsmateriaal Ja
Hoogte 35 mm
Diepte 350 mm

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Aan de voor- en zijkanten afgekant: mooie afwerking aan de zichtbare zijden
  • plus-circle Ideaal om accessoires en andere kleine spulletjes op te plaatsen
  • plus-circle Zelfde kleur als de wastafelonderkasten
  • plus-circle Inclusief blinde bevestiging
  • minus-circle Voor het afkanten van de zijden bij de variabele maten dient men rekening te houden met een levertijd van 7 werkdagen

Omschrijving

INK wandplank in houtdecor 35cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 60-120x35x35cm greige eiken
De INK wandplank in houtdecor is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke ruimte. Met zijn variabele maat en hoekopstelling is deze wandplank perfect voor het benutten van de beschikbare ruimte in uw huis. Of u nu een kleine hoek wilt opvullen of een hele muur wilt benutten, deze wandplank past zich aan uw behoeften aan.

Stijlvol en duurzaam
Deze wandplank is gemaakt van hoogwaardig houtdecor in een greige eiken kleur. Het houtdecor geeft de plank een natuurlijke uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen. Bovendien is het houtdecor duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor de wandplank lang meegaat.

Blinde bevestiging
De INK wandplank wordt geleverd inclusief blinde bevestiging. Dit betekent dat de bevestigingsmaterialen niet zichtbaar zijn, waardoor de wandplank een strak en minimalistisch uiterlijk heeft. De blinde bevestiging zorgt er ook voor dat de plank stevig aan de muur wordt bevestigd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over wiebelen of vallen.

Perfecte afmetingen
Deze wandplank heeft een diepte van 350 mm en een hoogte van 35 mm. De breedte van de plank is variabel en kan worden aangepast van 60 cm tot 120 cm, waardoor u de perfecte maat kunt kiezen voor uw ruimte. Of u nu een kleine hoek wilt opvullen of een hele muur wilt benutten, deze wandplank past zich aan uw behoeften aan.


Met de INK wandplank in houtdecor 35cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 60-120x35x35cm greige eiken haalt u niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en mooie ruimte!

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor hoek opstelling inclusief blinde bevestiging 60-120x35x3,5cm, greige eiken
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 1258854
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880317179
EAN 8718835099626
Merk INK
Categorie Wandplank
Bezig met laden...