Kleurstaal beschikbaar

INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor vrije ophanging inclusief blinde bevestiging 30-60x20x3,5cm, koper eiken - 1258775

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 283,50
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Kleur Koper eiken
Verdekte bevestiging Ja
Met bevestigingsmateriaal Ja
Hoogte 35 mm
Diepte 200 mm

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Aan de voor- en zijkanten afgekant: mooie afwerking aan de zichtbare zijden
  • plus-circle Ideaal om accessoires en andere kleine spulletjes op te plaatsen
  • plus-circle Zelfde kleur als de wastafelonderkasten
  • plus-circle Inclusief blinde bevestiging
  • minus-circle Op de wandplanken met een variabele breedte is een afwijking van 2 mm voorbehouden
  • minus-circle Voor het afkanten van de zijden bij de variabele maten dient men rekening te houden met een levertijd van 7 werkdagen

Omschrijving

INK wandplank in houtdecor 35cm dik variabele maat voor vrije ophanging inclusief blinde bevestiging 30-60x20x35cm koper eiken
De INK wandplank in houtdecor is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk interieur. Met een dikte van 35mm en een variabele maat van 30-60x20x35cm biedt deze wandplank voldoende ruimte voor het tentoonstellen van je favoriete decoratieve items, boeken of foto's.

Eenvoudige en blinde bevestiging
Deze wandplank wordt geleverd met een blinde bevestiging, waardoor de plank naadloos aan de muur kan worden bevestigd zonder zichtbare bevestigingspunten. Dit zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk, waardoor de nadruk volledig op de plank en de items die erop worden geplaatst komt te liggen.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
De INK wandplank is gemaakt van hoogwaardig koper eiken houtdecor, waardoor de plank een warme en natuurlijke uitstraling heeft. Het houtdecor is zorgvuldig geselecteerd en behandeld om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen. De plank is 35mm dik, waardoor hij stevig en stabiel aan de muur hangt.

Veelzijdig en aanpasbaar
De variabele maat van de wandplank maakt hem geschikt voor verschillende ruimtes en interieurstijlen. Of je nu een kleine hoek wilt opfleuren of een hele wand wilt vullen, deze wandplank past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Daarnaast is de plank verkrijgbaar in een koper eiken kleur, die gemakkelijk te combineren is met andere meubelstukken en accessoires.

Inclusief bevestigingsmateriaal
Om het ophangen van de wandplank zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt deze geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Hierdoor hoef je geen extra materialen aan te schaffen en kun je direct aan de slag met het ophangen van de plank. Volg de eenvoudige instructies en geniet binnen no-time van een prachtige wandplank in jouw interieur.

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: INK wandplank in houtdecor 3,5cm dik variabele maat voor vrije ophanging inclusief blinde bevestiging 30-60x20x3,5cm, koper eiken
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 1258775
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880317112
EAN 8718835099237
Merk INK
Categorie Wandplank
Bezig met laden...