Winkels

Wij hebben vijf grote winkels: in Amsterdam, Nieuwegein, Rotterdam en Wateringen.

Bekijk hier de adressen en openingstijden per vestiging .

Onze verkopers maken graag tijd voor je vrij. Dit kan fysiek in de winkel of digitaal. Je kunt hier een afspraak maken in een winkel naar keuze.

Bekijk de openingstijden per vestiging hier.

Honden zijn welkom waarbij wij ervan uitgaan dat jouw hond gewend is om een winkel te bezoeken en geen overlast of bezwaar vormt voor onze andere bezoekers.

Onze winkels zijn niet voorzien van een speelhoek. Uw kinderen kunnen wel even op een scherm een filmpje kijken. Voor een langer bezoek adviseren wij de kinderen even elders onder te brengen zodat je op je gemak de juiste keuzes kunt maken voor de badkamer.

Wij hebben in al onze filialen een klantentoilet. In sommige filialen is het toilet zelfs uitgevoerd in de vorm van een douche-wc.

In onze fysieke winkels heb je de mogelijkheid om producten uitgebreid te bekijken. Je mag zelf rondlopen of een verkoper vragen om je rond te leiden. Je kunt alle vragen stellen en de verkoper zal je tips geven voor het samenstellen van jouw badkamer of toilet. Hij of zij zal je voorzien van een offerte als je er nog even over wilt nadenken. Heb je veel vragen en/of veel te kiezen? Maak dan van tevoren een afspraak. Zo weet je zeker dat de verkoper genoeg tijd heeft om je te helpen.

Wij hebben bij al onze filialen een ruime gratis parkeergelegenheid. In Amsterdam tot 1 ½ uur.

Bezig met laden...