11 producten
11 producten

Doucheclosetzitting

Een doucheclosetzitting is een ‘normale’ closetzitting, maar met een geïntegreerde onderdouchefunctie. Dankzij een verborgen douchearm wordt het onderlichaam weldadig gereinigd met een lichaamswarme waterstraal. Vervolgens wordt het onderlichaam door een aangename warmeluchtstraal gedroogd.

Ga je voor luxe?
Sommige luxe uitvoeringen zijn voorzien van uitgebreide functies als een ladydouche voor de intieme zone van een vrouw of een pulserende massagedouche. Meestal zijn de warmte en de sterkte van zowel de waterstraal als de warme lucht worden aangepast. Sommige douchewc’s zijn zelfs met een afstandsbediening aan te sturen.

Past een doucheclosetzitting bij mij?
Een douchewc past ook in jouw moderne badkamer of toiletruimte! En met behulp van een doucheclosetzitting kun je jouw huidige toilet eenvoudig omvormen tot een luxe toilet. Houd er wel rekening mee dat een doucheclosetzitting voor bepaalde functionaliteiten stroom en/of een warmwateraansluiting nodig heeft.

Meer informatie over onze doucheclosetzitting?
Wanneer je meer informatie over onze doucheclosetzitting wilt hebben, in het geval dat we onverhoopt iets niet mochten hebben, of als je een andere vraag hebt, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Per telefoon, email of in één van onze winkels. Zij helpen je graag verder.