Eurocol

Een mooie afgewerkte badkamer in combinatie met het juiste sanitair en de juiste accessoires kan jouw badkamer omtoveren in een echte spa, maar dan gewoon in huis. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om voor elk detail in de badkamer dan de juiste producten te gebruiken. Ook om de tegels goed vast te zetten in zowel de vloer als tegen de wanden wanneer je kiest voor tegels in de badkamer. Hiervoor zijn de producten van Eurocol uitermate geschikt. We gaan laten zien welke producten je het beste kunt gebruiken voor een mooi afgewerkte badkamer en uiteraard ook welke wij in ons assortiment hebben.

Producten 67-76 van 76

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 40,75 Normale prijs € 163,00
Speciale prijs € 7,25 Normale prijs € 8,16
1 reviews
  • Uitvoering : Pasta
  • Verpakking : Emmer
  • Vorstbestendig : Nee
€ 118,80
Speciale prijs € 71,49 Normale prijs € 100,60
Speciale prijs € 73,16 Normale prijs € 103,31
Speciale prijs € 69,79 Normale prijs € 101,97
Speciale prijs € 35,19 Normale prijs € 42,07

Waarom Badkamerwinkel?

  • 4 echte winkels
  • Deskundig advies
  • Groot assortiment
  • Veilig winkelen
€ 60,14
€ 83,32
  • Inhoud : 10000 ml
  • Kleur : Geen kleur
Speciale prijs € 66,20 Normale prijs € 80,48

De tegels in de badkamer tot in de puntjes afgewerkt

Het merk staat namelijk bekend om zijn producten die het mogelijk maken om tegels vast te lijmen aan vloeren en aan muren. Het bedrijf is voortgekomen uit een bedrijf wat vloerbedekking maakte. Toen het vervolgens lijmproducten ging verkopen, bleken deze flink aan te slaan en sindsdien is het merk dan ook verder gegaan met het produceren van tegellijm. Het fijne aan de producten van dit merk is dat elk soort product een eigen kleur heeft gekregen en het daardoor heel snel te herkennen is welke product je moet hebben van welke lijn. Het merk Eurocol staat daarnaast bekend om zijn hoge kwaliteit aan producten waardoor je altijd zeker weet dat de tegels goed vastgelijmd zijn aan de vloer of muur en deze dus ook goed vast blijven zitten.

Producten in ons assortiment

Daarom hebben wij dus ook een brede keuze aan producten van Eurocol in ons assortiment. Denk hierbij dan aan de juiste lijm om de juiste tegels goed vast te kunnen maken en dan ook nog in verschillende soorten. Poederlijm, pasta of voeg. Doordat de producten dus allemaal werken met een kleurcode, wordt het heel makkelijk gemaakt om te zoeken tussen de verschillende producten en te vinden wat je nodig hebt. Daarnaast vindt je nog verschillende instrumenten die het lijmen van de tegels nog makkelijker maken. Op die manier kun je de tegels in de badkamer goed vastlijmen en zonder enige zorgen.

Bezig met laden...