INK United wastafel porselein zonder kraangat inclusief porseleinen click plug en verborgen overloop systeem 80x45x11cm, glans wit - 0206161

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 850,50
Kies hier het aantal kraangaten
Plaats kraangat
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 3 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Aantal kraangaten 0 st
Kraangat Geen
Aantal kraangaten per wasbak 0
Materiaal Keramiek
Vorm Rechthoekig
Binnenvorm Rechthoekig
Model Opbouwwastafel
Bevestigingswijze Bladmontage
Geschikt voor meubel Ja
Afzetplateau
Achterzijde
Aantal wasbakken 1
Met kraan/mengkraan Nee
Overloop
Ja
Overloop zichtbaar Nee
Met afvoerplug Ja
Diepte 450 mm
Hoogte 110 mm
Breedte 800 mm
Kleur Glans wit
Glansgraad Glanzend

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Keurmerk authentiek Italiaans porselein
  • plus-circle Goed te combineren met alle INK wastafelonderkasten
  • plus-circle Standaard geleverd met een verzonken click plug in de kleur van de wastafel
  • plus-circle Met verdekt overloop systeem
  • minus-circle Porseleinen wastafels zijn onderhevig aan toleranties en zijn daardoor vaak breder dan de vermelde (afgeronde) breedtematen. Bepaal voor het plaatsen in een nis de breedte van de nis dan ook na ontvangst van de wastafel.

Omschrijving

INK United wastafel porselein zonder kraangat inclusief porseleinen click plug en verborgen overloop systeem 80x45x11cm glans wit
Deze prachtige wastafel van INK United is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun badkamer. Met een breedte van 800 mm, een hoogte van 110 mm en een diepte van 450 mm is deze wastafel groot genoeg om aan al je behoeften te voldoen.

Geen kraangat
Een van de belangrijkste kenmerken van deze wastafel is dat deze geen kraangat heeft. Dit betekent dat je vrij bent om je eigen kraan te kiezen en te installeren, waardoor je de flexibiliteit hebt om de wastafel aan te passen aan je eigen specifieke behoeften.

Verborgen overloop systeem
Deze wastafel is ook voorzien van een verborgen overloop systeem, wat betekent dat het water dat in de wastafel stroomt, veilig wordt afgevoerd zonder dat je het overloopgat ziet. Dit zorgt voor een strakke en naadloze uitstraling van de wastafel.

Porseleinen click plug
De wastafel wordt geleverd met een porseleinen click plug, die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek van de wastafel. De click plug is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat het water veilig wordt afgevoerd.


De INK United wastafel porselein zonder kraangat inclusief porseleinen click plug en verborgen overloop systeem 80x45x11cm glans wit is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een glanzend witte kleur. Het is geschikt voor meubel en heeft een bevestigingswijze van bladmontage. De wastafel wordt geleverd met een afzetplateau aan de achterzijde en heeft een rechthoekige vorm met een rechthoekige binnenvorm. Het heeft een overloop en is geschikt voor één wasbak.