Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Vanwege de corona-maatregelen hebben we momenteel in onze fysieke winkels tijdelijk geen koopavond. Bekijk onze aangepaste openingstijden.

Een nieuw assortiment met nieuwe acties

Ben je op zoek naar nieuwe items voor je badkamer of toilet? Kijk dan eens naar de producten van Geberit. Want je kent Geberit waarschijnlijk al van de inbouwreservoirs, bedieningsplaten of douchewc’s. Dit vertrouwde merk heeft sinds kort het assortiment enorm uitgebreid. Dit komt doordat het merk Sphinx is geïntegreerd in het merk Geberit. Daardoor kun je vanaf nu bijna heel je badkamer samenstellen met één merk en vertrouwde kwaliteit. Profiteer tijdelijk van onze acties op diverse Geberit producten!

Alles uit één serie

Van praktische wastafels tot stijlvolle meubels en moderne toiletpotten. Bij Geberit tref je complete series aan waarvan de items mooi gecombineerd kunnen worden. Zo kun je dus niet alleen het merk maar ook de stijl die jij mooi vindt doorvoeren in de gehele badkamer of toilet.

Bekijk het hele Geberit assortiment

Geberit iCon

Een serie die echt heel allround is dat is de veelverkochte Geberit iCon serie. Welk formaat de ruimte ook heeft, hiermee heb je een bijzondere uitstraling én praktische opbergruimte. De combinatiemogelijkheden met Geberit iCon zijn namelijk eindeloos. Dus kijk snel en stel je badkamer of toilet samen met de producten van Geberit iCon.

Bekijk alle Geberit iCon


Een complete toiletset van Geberit

Als je je toilet gaat renoveren dan heb je diverse onderdelen nodig. Bij een goed inbouwreservoir wil je natuurlijk een passend bedieningspaneel. Daarnaast heb je een toilet nodig waar weer de juiste zitting op past. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een aantal complete toiletsets van Geberit samengesteld. Daarmee heb je met één klik je toiletset met alle passende onderdelen. Natuurlijk voor een scherpe setprijs!

Bekijk complete toiletsets


Maak kennis met de mooiste series van Geberit:


Een ruim assortiment aan baden

Veel mensen kiezen voor een bad in de badkamer. Ook hier heeft Geberit diverse keuzes. Afhankelijk van de ruimte kun je bijvoorbeeld kijken voor een bad in rechte vorm of afgeronde hoeken. Of juist voor plaatsing in een hoek. Een hoekbad is praktisch en geeft ook een speelse indeling aan de badkamer.

Bekijk de Geberit baden


Weinig ruimte? Ook daar is een oplossing voor

In een badkamer of toilet is de ruimte vaak beperkt. Het is dan even passen en meten wat je kwijt kunt. Geberit heeft een mooie speciale serie waar je gunstig ruimte mee kunt besparen. Een wastafel of meubel hoeft namelijk niet altijd zo diep te zijn en ook een toilet heb je in een verkorte uitvoering. Dit kan enorm schelen in het ruimtelijke gevoel.

Bekijk Renova Compact