296 producten

Toiletten

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste toilet? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!
296 producten

Hangend toilet

In de volksmond wordt een wandcloset vaak een hangend toilet, hangtoilet of zelfs zwevend toilet genoemd. Dit is een toilet die aan de wand bevestigd wordt en dus niet op de grond rust. Hierdoor kan je makkelijk de vloer schoonmaken en raak je tijdens een grote beurt niet de wc pot met je benen. Badkamerwinkel heeft diverse hangtoiletten van alle grote merken, denk hierbij aan een Sphinx hangtoilet, Villeroy en Boch hangtoilet of Sub hangtoilet. We hebben voor iedereen wel een aanbod. Ook als je op zoekt bent naar een toilet met een specifieke diepte, hoogte of spoelvorm.

Maak de hangtoilet compleet

Bij jouw gloednieuwe hangtoilet hoort natuurlijk een heerlijke zitting en een functioneel inbouwreservoir met een bedieningsplaat. We hebben voor jou de passende combinaties alvast gemaakt als complete set in de toiletset categorie. Uiteraard kan je ook zelf een set samenstellen middels het ‘maak je samenstelling compleet’ advies.

Advies over een hangend toilet

Heb je vragen over een hangend toilet of wil je advies? Neem dan contact op met één van onze deskundige adviseurs via 085-0661661. Zij staan je graag te woord.