Duravit fontein

Op zoek naar een stijlvolle en functionele fontein voor in je badkamer? Ontdek de collectie Duravit fonteinen. Deze fonteinen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een compacte fontein voor een kleine ruimte of een ruime fontein met extra opbergruimte, Duravit heeft voor iedere badkamer de perfecte oplossing. Kies voor kwaliteit en design met Duravit fonteinen.

Producten 23-28 van 28

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 101,10 Normale prijs € 130,68
Speciale prijs € 95,49 Normale prijs € 119,79
  • Kleur : Wit
  • Breedte : 0 mm
  • Kraangat : Rechts
Speciale prijs € 117,36 Normale prijs € 170,61
1 reviews
  • Kleur : Wit
  • Breedte : 0 mm
  • Kraangat : Links
Speciale prijs € 158,68 Normale prijs € 240,79
Speciale prijs € 167,34 Normale prijs € 249,26
Speciale prijs € 280,68 Normale prijs € 424,71

Ontdek de perfecte Duravit fontein voor jouw badkamer

Ben je op zoek naar een hoogwaardige fontein voor jouw badkamer? Dan is Duravit de perfecte keuze. Duravit is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Met een Duravit fontein haal je niet alleen een functioneel element in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Een van de kenmerken van Duravit fonteinen is het gebruik van hoogwaardige materialen en de nauwkeurige afwerking. Duravit maakt gebruik van duurzame materialen zoals keramiek en porselein, die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn. De fonteinen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een fontein kunt vinden die perfect past bij de stijl van jouw badkamer.

Keuze uit verschillende afmetingen en vormen

Elke badkamer is anders en daarom biedt Duravit een breed scala aan fonteinen in verschillende afmetingen en vormen. Of je nu een kleine fontein nodig hebt voor een compacte badkamer of een grotere fontein voor een ruime badkamer, Duravit heeft altijd een passende oplossing. Van rechthoekige fonteinen tot ronde fonteinen en van wandgemonteerde fonteinen tot vrijstaande fonteinen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Combineer met andere Duravit producten

Wil je jouw badkamer een complete make-over geven? Duravit biedt niet alleen fonteinen, maar ook een breed scala aan andere producten voor de badkamer. Denk hierbij aan wastafels, toiletten, badkuipen en douches. Door verschillende Duravit producten met elkaar te combineren, creëer je een harmonieus geheel in jouw badkamer. Bovendien zijn alle Duravit producten op elkaar afgestemd qua design en kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een samenhangend geheel.

Kies voor een Duravit fontein en geniet van een hoogwaardig en stijlvol element in jouw badkamer. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte fontein die past bij jouw wensen en de stijl van jouw badkamer.

Bezig met laden...