10 procent korting op alles van Duravit

Duravit is een topmerk in de sanitairwereld. Het Duitse merk werkt met de laatste technieken en de beste designers, waardoor de producten van Duravit naast praktisch ook nog eens heel modieus zijn. Dankzij het uitgebreide assortiment, variërend van toiletten tot wastafels en van meubels tot douchesets, in diverse design-stijlen is er voor elk wat wils.


Duravit: topper in sanitair

Duravit is een topmerk in de sanitairwereld. Het Duitse merk werkt met de laatste technieken en de beste designers, waardoor de producten van Duravit naast praktisch ook nog eens heel modieus zijn. Dankzij het uitgebreide assortiment, variërend van toiletten tot wastafels en van meubels tot douchesets, in diverse design-stijlen is er voor elk wat wils.

Shop nu

Heel januari 10% korting op Duravit

Ja, je leest het goed. In heel januari koop je bij Badkamerwinkel.nl jouw nieuwe Duravit-producten met 10% korting. Daarmee wordt de nieuwbouw of renovatie van jouw badkamer een stuk betaalbaarder. Bovendien ben je door het uitgebreide assortiment in verschillende ontwerpstijlen verzekerd van een badkamer die perfect aan jouw wensen voldoet!

We lichten de soorten elektrische verwarming die wij op onze site hebben er graag even uit.

Bekijk producten


ME by Starck

De Duravit-serie ME by Starck biedt de mogelijkheid om een unieke badkamer samen te stellen. De serie bestaat uit perfect ontworpen vormen die de ruimte niet domineren. Daardoor is er voldoende mogelijkheid voor persoonlijke accenten en inrichting.

Bekijk serie

D-Neo

De D-Neo serie van Duravit kenmerkt zich door zijn rechte lijnen en geometrische vormen. De serie is perfect voor een minimalistische inrichtingsstijl, dankzij zijn zorgvuldig geplaatste speciale accenten. De D-Neo serie bestaat uit keramiek, meubels, baden en kraanwerk.

Bekijk serie

No.1

Met de Duravit No.1 complete badkamerserie heeft Duravit voor elke dag een hoogwaardige upgrade gecreëerd. In deze badkamer kunt u uw batterijen opladen, u voorbereiden op de grote uitdagingen van de dag, ontspannen of tijd doorbrengen met dierbaren.

Bekijk serie

Zencha

De nieuwste Duravit-serie Zencha is exclusief verkrijgbaar in de winkels van Badkamerwinkel.nl. Deze fraai vormgegeven badkamerserie combineert ongebruikelijk vormgegeven opzetwastafels met puristische meubels. Dat zorgt voor unieke perfectie in elke badkamer.

Bekijk locaties

alt

Ketho.2

De badkamerkastenserie Ketho.2 van Duravit is een echte blikvanger. Het tijdloze design van Ketho.2 past perfect in elke badkamer en voldoet aan alle wensen. Ketho.2 wordt gekenmerkt door heldere, rechthoekige basisvormen die door de nauwkeurig vlakke lichaamszijden een bijzondere helderheid krijgen.

 • Nieuwe moderne look met doorlopende handgreep in antraciet

 • Breed scala aan afwerkingen en materialen

 • Matte oppervlakken met anti-vingerafdrukcoating

 • Materiaal duurzaam PEFC® gecertificeerd

Bekijk serie

Opbergruimte

De badkamerkasten uit de Ketho.2-serie zijn voorzien van uiterst soepel werkende deuren en lades, die voorzien zijn van en handige zelfsluitende en zachte sluiting. De lades kunnen worden uitgerust met een hoogwaardig interieursysteem. De hoge en halfhoge kasten vergroten de beschikbare opslagruimte.

Heldere basisvormen

Het tijdloze ontwerp van Ketho.2 past perfect in elke badkamer en voldoet aan alle wensen. Het design van Ketho.2 wordt gekenmerkt door heldere, rechthoekige basisvormen die door de nauwkeurig vlakke lichaamszijden een bijzondere helderheid krijgen.Afspraak maken:

Heb je ondanks –of misschien wel dankzij- alle keuzes die we je bieden nog altijd hulp nodig? Dat is zeker mogelijk! De adviseurs in onze winkels maken graag tijd voor een gratis (digitaal) adviesgesprek. Want of je nou veel of weinig nodig hebt, het advies van een professional helpt jou met het maken van de juiste keuze.

Afspraak maken
 • Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23

 • Zaandam Stormhoek 11

 • Wateringen 's-Gravenzandseweg 32

 • Nieuwegein Laagraven 5A

 • Rotterdam Stadionweg 37B


Actievoorwaarden

 • De actie is geldig op alles van Duravit.
 • Deze actie is geldig van 10 januari t/m 31 januari 2023.
 • De actie is alleen geldig voor consumenten.
 • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties.