0

Douche

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste douche? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

Regendouche set

Een regendouche set is bedoeld om je de ervaring te geven van een regenbui, maar dan met water op de door jouw gewenste temperatuur. Een regendouche set was in het begin veel te vinden in hotels en luxe huishoudens, tegenwoordig kiezen steeds meer huishoudens voor de regendouche set. De regendouche set zorgt voor een luxe uitstraling van je badkamer. Het is het meest praktisch als je kiest voor een regendouche set als je een inloopdouche hebt. Dit omdat een regendouche set door de brede straal er voor zorgt dat je lichaam op temperatuur blijft. Handig is als je bij de regendouche set ook een handdouche met wandhouder douchekop of handdouche op een glijstang besteld, dan kun je jezelf afspoelen.

Ruim assortiment

Badkamerwinkel heeft een ruime keuze in regendouches. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste regendouche set te kiezen, laat je daarom eens adviseren door één van onze sanitair adviseurs via 085-0661661. Zij staan je graag te woord.

Regendouche set kopen

Zoek je een regendouche set? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 350 verschillende regendouche sets van verschillende topmerken zoals onder andere Grohe, Hansgrohe, Hotbath en Wiesbaden. Naast de regendouche set kan je ook een zijdouche plaatsen voor een nog luxere douche ervaring.