GROHE Grohterm SmartControl inbouwdoucheset- inclusief Rainshower, handdouche, doucheslang en wanddouchehouder, geborsteld hard graphite - DO-001

Vanaf € 1.850,18 Normale prijs € 3.671,51

Aan € 1.850,18 Normale prijs € 3.671,51

Jouw voordeel: 50%
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Bezorging op de door jouw gekozen dag
 • Minstens 2 jaar garantie op je product
 • Klanten beoordelen ons met een 8,7
 • 3 fysieke winkels

Productinformatie

Omschrijving

De set bestaat uit de volgende artikelen:
 • Smartcontrol bedieningsknop
 • Inbouwdeel bedieningsknop
 • Hoofddouche
 • Wandsluitbocht
 • Handdouche
 • Wanddouchehouder
 • Doucheslang

Smartcontrol bedieningsknop
Dit afbouwdeel is een thermostatische mengkraan met 3-weg omstelling in een ronde vorm met QuickFix. Quickfix wil zeggen dat het product erg eenvoudig is te bevestigen en gedurende de installatie nog 6° verstelbaar is.

Inbouwdeel bedieningsknop
Een SmartBox-inbouwbox kan afdeksets bedienen die tot wel drie douche- en badvulfuncties hebben. De SmartBox wordt gekenmerkt door een efficiënt leidingsysteem dankzij de toevoer van onderaf. Ook het installeren is goed te doen: de minimale montagediepte is slechts 75 mm.

Hoofddouche
De GROHE Rainshower Cosmopolitan 310 hoofddouche met douchearm van 38 cm is voorzien van De GROHE DreamSpray. Dat wil zeggen adt de waterstroom uit elk sporeigaatje geljk is, waardoor men perfect kan genieten van de zachte PureRain Spray. De GROHE EcoJoy vermindert het waterverbruik maar garanandeert een gewelidge douche-ervaring. Ook is de hoofddouche voorzien van een DropStop. Deze functie zorgt ervoor dat het nadruppelen stopt zodra de douche uit is.

Wandaansluitbocht
GROHE’s Rainshower wandaansluitbocht (1/2”) heeft een ronde rozet waarmee direct een vleugje design wordt aangebracht in de badkamer. Het beschermt je tegen het terugstromen van gebruikt water in het schone water. De GROHE StarLight coating is uitzonderlijk duurzaam en blijft er jaren goed uitzien.

Handdouche
GROHE Sena Stick handdouche met 1 straal. Door de universele bevestiging, past de handdouche op alle standaard doucheslangen.

Wanddouchehouder
Deze gemakkelijk te bevestigen en stijlvolle wanddouchehouder zet de puntjes op de i voor ieder die houdt van een strak badkamerontwerp.

Doucheslang
Deze GROHE Silverflex doucheslang is met zijn 125 centimeter klein maar fijn en erg geschikt voor de handdouche in bad. De slang is van kunststof en beweegt dankzij de TwistFree-functie met elke beweging mee. Deze slang raakt echt nooit meer verdraaid!

Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

Aanbevolen alternatieven

€ 1.961,62 Normale prijs € 3.617,59
€ 1.616,14 Normale prijs € 3.904,37

Shop meer van deze serie

GROHE Grohtherm SmartControl thermostatische douchemengkraan, chroom GROHE Grohtherm SmartControl thermostatische douchemengkraan, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 203,65 Normale prijs € 618,60
GROHE Grohtherm SmartControl vierkante afdekset voor thermostatische mengkraan met omstelling, chroom GROHE Grohtherm SmartControl vierkante afdekset voor thermostatische mengkraan met omstelling, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 287,52 Normale prijs € 915,06
GROHE Rapido SmartBox universele inbouwbox thermostaat, 1/2"
Te zien in de winkels
Speciale prijs € 38,36 Normale prijs € 110,78
GROHE Rainshower SmartActive Cube 130 handdouche met 3 straalsoorten, cool sunrise geborsteld
Magazijndeals
Speciale prijs € 80,05 Normale prijs € 238,29
GROHE Rainshower SmartActive 130 handdouche met 3 straalsoorten, hard graphite
Magazijndeals
Speciale prijs € 75,60 Normale prijs € 225,05

Producten in dezelfde kleur

GROHE inbouwkraanhuis voor 2-gats kraan
Magazijndeals
Speciale prijs € 146,86 Normale prijs € 433,10
Speciale prijs € 215,85 Normale prijs € 611,93