Wat is Villeroy & Boch AntiBac?

Om keramische oppervlakken te beschermen tegen bacteriën heeft het merk Villeroy & Boch AntiBac ontwikkeld. Verschillende toiletten en wastafels zijn voorzien van dit glazuur.

AntiBac is een innovatieve toplaag met antibacteriële werking. In het glazuur zitten zogenaamde zilverionen. Deze verminderen de groei van bacteriën met meer dan 99,9%.

Zo is optimale hygiëne voor het toilet of de wastafel verzekerd.

Villeroy & Boch AntiBac

Voordelen van AntiBac

  • Bacteriegroei wordt effectief verminderd met 99,9%. Dit komt door de antibacteriële werking van het glazuur;

  • Het glazuur is voorzien van zilverionen. Die zorgen voor langdurige bescherming;

  • Perfect voor het ziekenhuis. Patiënten en bezoekers worden zo optimaal beschermd tegen bacteriën, ook op het toilet. Dat is voor iedereen prettig, maar des te meer voor mensen met een kwetsbare gezondheid;

  • Ook zeer effectief in andere druk bezochte ruimtes. In hotels, stadions en recreatieparken worden toiletten en wastafels door veel verschillende mensen gebruikt. Op plekken als deze is het immers geen overbodige luxe om bacteriegroei tegen te gaan;

  • Er zitten geen nanodeeltjes verwerkt in het AntiBac glazuur. Om deze reden is het niet schadelijk voor het milieu of de gezondheid.


Optimale werking in combinatie met andere innovaties van Villeroy & Boch

Naast AntiBac heeft Villeroy & Boch nog meer innovaties. Twee voorbeelden hiervan zijn CeramicPlus en DirectFlush.

Bij veel producten worden deze twee innovaties gecombineerd met AntiBac. Deze combinatie zorgt voor optimale hygiëne. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de bacteriegroei binnen 24 uur sterk beperkt kan worden.


Producten met AntiBac

Villeroy & Boch heeft verschillende producten voorzien van de innovatieve toplaag AntiBac. Het gaat om een aantal producten uit de volgende series:

Enkele producten zijn niet alleen voorzien van AntiBac. Deze producten zijn daarnaast voorzien van DirectFlush en/of CeramicPlus. Dit zorgt voor de beste hygiëne voor het toilet of de wastafel.

Villeroy & Boch AntiBac


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen