Wat is GROHE SprayDimmer?

GROHE is expert op het gebied van watertechnologie. Denk hier bijvoorbeeld aan GROHE EcoJoy™ waarmee je het verbruik van water minimaliseert en het douchegemak maximaliseert. Of denk aan GROHE DreamSpray® waarbij het genieten van een douche vooral belangrijk is. De GROHE DreamSpray® technologie verdeelt het water namelijk gelijkmatig over ieder sproeigaatje voor een ongeëvenaarde douche-ervaring.

Natuurlijk heeft GROHE niet alleen aan het gebruik van de douche gedacht, maar de watertechnologie wordt ook doorgezet bij de GROHE handdouches. GROHE SprayDimmer zorgt er namelijk voor dat het waterverbruik met maximaal 40% verminderd wordt, zonder dat het van invloed is op het douchegenot.

Wanneer je de SprayDimmer inschakelt, wordt de weldadige Rain straal omgezet in de zachte SmartRain straal, waarmee je optimaal op je waterverbruik bespaart. Dit zal gelukkig niet ten koste gaan van de perfecte waterstraal.

Er zijn dus diverse watertechnologieën van GROHE die helpen minder water te verbruiken terwijl er toch optimaal genoten kan worden. Hier is de GROHE SprayDimmer er een van.

Welk GROHE product welke techniek heeft, is te herkennen aan de verschillende icoontjes en terug te vinden in de titel en/of de omschrijving van het product.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen