Wat houdt Duravit HygieneGlaze in?

Het innovatieve keramische glazuur van Duravit is meer dan alleen een oppervlaktecoating. Dat komt omdat het antibacteriële HygieneGlaze al tijdens het bakproces in het keramiek wordt gebrand. Dit maakt het een antibacterieel keramiekglazuur wat snel en effectief werkt.

HygieneGlaze bestaat uit metaal-ionen en andere actieve substanties. Deze combinatie is zeer effectief tegen de groei van bacteriën.

Er zijn tests gedaan door de Universiteit van Bonn. Binnen slechts zes uur was 90% van de bacteriën gedood. Na 24 uur liep dit op tot 99,9% van de bacteriën. Zelfs de E. coli bacterie wordt door dit glazuur gedood.

Hygiënische zuiverheid is overal belangrijk. Uiteraard geldt dat voor kritieke plekken zoals ziekenhuizen. Daarnaast is het in openbare ruimtes als kantoren en luchthavens essentieel. Veel mensen maken hier immers gebruik van het sanitair.

Ook in huis is het fijn om de groei van bacteriën tegen te gaan. Dat kan met HygieneGlaze; een glazuurlaag op toiletten en urinoirs van Duravit.


Welke producten bevatten HygieneGlaze?

Op onze website zijn meerdere Duravit producten met deze keramiek glazuurlaag te vinden. Denk bijvoorbeeld aan enkele toiletten van Duravit ME by Starck van Philippe Starck. Ook een aantal toiletten van de D-Neo serie en de No.1 serie zijn voorzien van de glazuurlaag.

Toiletten met HygieneGlaze vinden op onze website kan bijzonder eenvoudig via de zoekbalk. Check ook de titel en omschrijving om zeker te weten dat een product HygieneGlaze bevat.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen