Wat is Hansgrohe EcoSmart?

De EcoSmart van Hansgrohe is een technologie die ervoor zorgt dat er minder water wordt verbruikt, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Een kraan met de EcoSmart technologie van Hansgrohe gebruikt 60% minder water dan een normale kraan. Dit is mogelijk dankzij het bijmengen van lucht middels een speciale doorstroombegrenzer.

Kranen en douches van Hansgrohe die met de EcoSmart-technologie zijn uitgerust, verbruiken tot maar liefst 60% minder water dan traditionele producten. Bovendien wordt het comfortabele gebruik behouden. Een lager warmwaterverbruik zorgt ook voor een lagere energiegebruik. En dat betekent: minder CO2-uitstoot en lagere kosten.


Duurzaam doucheplezier met EcoSmart-douches

Dankzij een uitgekiende doorstroombegrenzing, speciale straalopeningen en het bijmengen van lucht daalt het dagelijkse verbruik van douchewater tot maar liefst 60%. Ongeacht hoe hoog de waterdruk ook is. Want een 'precisie-O-ring' reageert flexibel op de waterdruk en regelt zo de waterhoeveelheid. Is de druk te hoog, dan verkleint de ring de doorlaatopening. Als de druk te laag is, wordt de opening vergroot.


Spaarzaam handen wassen met EcoSmart-kranen

Traditionele wastafelmengkranen laten rond de 13 liter water per minuut door. Bij alle hansgrohe wastafelmengkranen brengt de EcoSmart-technologie het waterverbruik tot maar liefst 60 procent omlaag tot max. 5 liter per minuut. Door het bijmengen van lucht en een speciale doorstroombegrenzer die automatisch reageert op de waterdruk, waardoor de doorlaat constant blijft. Hij begrenst de doorstroming en bespaart op die manier kostbaar drinkwater.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen