Wat houdt Duravit SensoWash® in?

SensoWash® is een innovatief programma van Duravit dat speciaal ontwikkeld is voor de douche wc’s van dit merk. Het programma staat bekend om hygiënische zuiverheid, gebruiksgemak en duurzaam design. Een douche wc van Duravit zorgt voor een hygiënisch en verfrissend gevoel bij elk gebruik.


Van welke functies zijn de SensoWash® douche wc’s voorzien?

Om te zorgen voor maximaal comfort voor de gebruiker tijdens een toiletbezoek is elke Duravit Sensowash® douche wc voorzien van verschillende functies. De belangrijkste functies nemen we graag even door:

  • Rear wash - een comfortdouche die voorwaarts en terug beweegt voor een aangename reiniging;

  • Ladydouche - zachte waterstraal speciaal voor de vrouwelijke gebruikers;

  • Nachtlicht - verlichting aan de binnenkant van de douche wc. Zorgt voor veiligheid en oriëntatie zonder de rusttoestand te verstoren;

  • Warmeluchtdroger - droger die zacht en behoedzaam met warme lucht droogt na het gebruik van de verschillende douchefuncties. De temperatuur kan eenvoudig met een app ingesteld worden. Ook kunnen persoonlijke voorkeuren onthouden worden;

  • Zitverwarming - aangenaam gebruik van de douche wc dankzij verwarming van de ergonomisch gevormde zitting. Dankzij de energiespaarmodus staat de verwarming niet altijd aan, maar enkel op ingestelde uren en dagen;

  • Geurextractie - maskeert nare geurtjes en draagt bij aan een prettig gebruik van de douche wc.


Wat zijn de voordelen van Duravit SensoWash®?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het aanschaffen van een douche wc met SensoWash®. De douche wc’s zijn niet alleen erg comfortabel, maar zien er ook prachtig uit en zijn ontzettend hygiënisch. Zo worden de douche-arm en douchekop voor en na elk gebruik automatisch gereinigd.

De laatste pré die we bespreken is dat de verschillende functionaliteiten van de douche wc eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening of met een app. Een persoonlijke keuze kan via de app ingesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan de intensiteit van de douchestraal en de positie van de douche-arm. Deze kunnen bij de verschillende waterstralen individueel ingesteld worden.

Duravit SensoWash®

Welke producten zijn voorzien van Duravit SensoWash®?

Op onze website zijn verschillende douche wc’s van het merk Duravit te vinden. Hierbij valt te denken aan de Duravit SensoWash® starck F douche wc’s. Ook enkele douche wc’s van de Duravit ME by Starck en de DuraStyle series zijn voorzien van SensoWash®.

Om zeker te weten dat een douche wc voorzien is van SensoWash®, kan gemakkelijk in de zoekbalk gezocht worden op SensoWash® om alle resultaten naar voren te halen. Daarnaast staat in de titel en/of productomschrijving van iedere douche wc of het gaat om een douche wc met SensoWash®.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen