Wat is CeramicPlus?

Villeroy & Boch heeft een finish ontwikkeld die keramische oppervlakken hygiënisch schoon en onderhoudsvriendelijk maken: CeramicPlus. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de wc-pot eenvoudiger schoon te houden is. Door de toplaag CeramicPlus vormen druppels vloeistof zich tot pareltjes, of waterbolletjes, waardoor ze rechtstreeks de afvoer in stromen. Op deze manier hechten restjes vuil en kalk zich niet aan het oppervlak en worden ze mee de afvoer in genomen. Mocht er toch iets achterblijven, dan is CeramicPlus aanzienlijk makkelijker te reinigen dan traditioneel keramiek, ook zonder agressieve reinigingsmiddelen.

Wastafel zonder CeramicPlus

Traditioneel keramiek

Wastafel met CeramicPlus

Keramiek afgewerkt met CeramicPlus


Voordelen van CeramicPlus

De CeramicPlus toplaag zorgt voor optimaal schone en frisse oppervlakken en heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van tradiationeel keramiek.

  • Krasbestendig en duurzaam
  • Hygiënisch schoon
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen
  • Bestand tegen logen en zuren, medicinale en cosmetische producten
  • Hoogwaardige grondstoffen

Producten met CeramicPlus

Er zijn diverse producten met CeramicPlus in ons assortiment te vinden. Zo zijn er wastafels, rolstoelwastafels toiletten en bidetten van Villeroy & Boch met deze speciale hygiënische toplaag te verkrijgen.


Schoonmaken van CeramicPlus

Gebruik voor het dagelijkse onderhouden een zachte, niet-krassende spons of doek. Kies bij gebruik van een reinigingsmiddel voor een in de handel verkrijgbare allesreiniger, het liefst een milieuvriendelijk, niet agressief, schurend reinigingsmiddel. Agressieve reinigers zijn bij CeramicPlus niet nodig om een fris en schoon resultaat te behalen.

Bij hardnekkige vervuiling wordt aangeraden om het reinigingsproduct een nacht te laten inwerken. Gels en schuimreinigers hechten zich ook aan schuine oppervlakken en zijn daardoor ook erg geschikt. Een andere optie is het neerleggen van een in schoonmaakmiddel gedrenkte doek op de vervuiling.

Let op: zoals alle keramische oppervlakken raakt CeramicPlus beschadigd bij aanhoudend gebruik van de volgende middelen: schuurmiddel of schuurpoeder, sterk geconcentreerde ontstoppers, kraan- en staalreinigingsmiddelen of chloorhoudend bleekmiddel.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen