Wat is Geberit Monolith?

De Geberit Monolith is een moderne voorzet reservoir en sluit de kloof tussen opbouw- en inbouwreservoirs. Het toilet is bovendien eenvoudig te bevestigen. De Geberith Monolith is dan ook ideaal als er te weinig ruimte is om een compleet inbouwreservoir te plaatsen, of als er geen mogelijkheid is om de badkamer of toiletruimte te verbouwen.

Wat is Geberit Monolith?

Geberit Monolith Plus: een echt multitalent

De sanitairmodule Monolith van Geberit is er ook in een Plus variant. Dat is een echt multitalent met vele pluspunten. Zo beschikt de Monolith Plus bijvoorbeeld over geïntegreerde geurafzuiging (met een stille ventilator), intelligente sensorgestuurde Soft-touch-spoelbediening, comfortabele spoelactivering en een LED-oriëntatielicht.

Geberit Monolith spoelactivering?

Spoelactivering

Geberit Monolith LED-oriëntatielicht

LED oriëntatielicht

Geberit Monolith geurzuivering

Geurzuivering


Diverse elegante kleuren

De plaat aan de voorzijde van de Geberit Monolith modules is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. Het glas is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd wel een kleur is die bij jouw stijl past. De kleuren waaruit je kunt kiezen, zijn wit, zwart, zand en umbra.

Diverse kleuren?

Eenvoudige installatie

In de regel vereist de inbouw van de Geberit Monolith geen bouwtechnische aanpassingen. Dit is een groot voordeel, zowel in nieuwbouw als bij renovaties. Daarbij is de sanitairmodule in twee hoogtes beschikbaar (101 en 114cm), waardoor de toepassingsmogelijkheden groot zijn.

Ook de installatie van de Plus module is eenvoudig, zolang er een netaansluiting aanwezig is.

Bovendien zijn de modules erg onderhoudsvriendelijk, omdat alle componenten goed toegankelijk zijn. Qua toiletten die erop zijn te monteren heb je overigens ruime keuze: de modules laten zich uitstekend combineren met de meest gangbare wc-keramieken én de Geberit AquaClean douchewc's.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen