Wat houdt Duravit WonderGliss in?

Het merk Duravit heeft een coating ontwikkeld voor keramiek, namelijk WonderGliss. Het is een in keramiek ingebrande laag. De laag is onzichtbaar, glanst niet en zorgt ervoor dat vuil en kalk geen kans krijgen. Dankzij het gladde oppervlak kunnen vuil, onzuiverheden en kalk niet hechten waardoor het oppervlak lang glad en schoon blijft.


Hoe blijven producten met WonderGliss het beste schoon?

Producten met WonderGliss zijn eenvoudig te reinigen. Let wel op dat tijdens de schoonmaak alleen een zachte doek en een mild reinigingsmiddel nodig is. Door aan de slag te gaan met agressieve schoonmaakmiddelen kan de coating loslaten.

De coating gaat vuil actief tegen en is hitte- en lichtbestendig. Een product met WonderGliss blijft zeer lang glad en schoon en is daarom een geweldige aanvulling op de keramische producten in de badkamer.

WonderGliss

Welke producten zijn voorzien van Duravit WonderGliss?

De coating is beschikbaar op toiletten, wastafels, bidets en urinoirs in alle series van Duravit, met uitzondering van D-Code. De coating is dus bijvoorbeeld terug te vinden op de DuraStyle serie en op de ME by Starck serie van Philippe Starck.

Op onze website kan gemakkelijk gezocht worden op WonderGliss om zeker te weten dat het product deze coating bevat. Ook staat het in de titel of omschrijving van het product.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen