Wat is GROHE Silkmove®?

Alle GROHE Silkmove® producten zorgen voor een soepele bediening maar ook voor het spaarzaam omgaan met water en energie. De middenpositie van de greep geeft alleen koud water, op deze manier wordt onnodig warm watergebruik tegengegaan. Het gemengde water wordt pas geleverd als de hendel naar links wordt gedraaid en de maximale temperatuur wordt bereikt als de hendel 90 graden naar links wordt gedraaid. Door de keramische schijven is de GROHE kraan moeiteloos te bedienen en heeft het een lange levensduur.


Keramische schijven

De messing greep is door middel van een messing staafje verbonden met de keramische schijven. De schijven bewegen over elkaar heen en al naar gelang hun positie houden ze het water tegen of laten ze het door. Deze schijven zijn gemaakt van een keramische legering en een teflon coating voor een wrijvingsloze bediening.

Keramische schijven

Zuinig met water en energie

Zuinig met water en energie

Met de greep in de middenpositie levert de kraan alleen koud water, waardoor het onnodig gebruik van opgewarmd water wordt tegengegaan. Gemengd water wordt pas geleverd als de greep naar links wordt gedraaid, met de maximale temperatuur in de uiterste stand.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen