Wat is GROHE EcoJoy™?

Alle GROHE EcoJoy ™ producten zijn systematisch ontworpen om water en energie te besparen. De producten zijn uitgerust met waterbesparende technologieën waardoor het waterverbruik tot 50% gereduceerd wordt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. GROHE is de enige fabrikant die een volledig spectrum van waterbesparende producten voor bad, douche en sanitaire installatie aanbiedt.


Zuinig met water

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Voor GROHE is het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen een uitdaging. Daarom is het bedrijf gericht op de ontwikkeling van duurzame systemen. Alle GROHE EcoJoy™-producten voor bad, douche en sanitaire installatie zijn systematisch ontworpen om water en energie te besparen.

Wat is GROHE EcoJoy™?

Snel op temperatuur

De GROHE EcoJoy™ is in veel kranen en douches standaard ingebouwd. Het minimaliseert het verbruik en maximaliseert het gemak. De GROHE thermostaatkranen bereikt het water binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur. Bovendien zorgt het voor moeiteloze waterbesparing tot 40%, met behoud van een perfecte waterstraal.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen