Wat is Villeroy & Boch ViFresh?

ViFresh is een innovatieve houder voor toiletblokken. Deze geïntegreerde frisheidoplossing van Villeroy & Boch is innovatief omdat de houder vrijwel onzichtbaar geplaatst is. De houder bevindt zich namelijk achter de toiletzitting, geïntegreerd in het keramiek.


Hoe werkt Villeroy & Boch ViFresh?

De houder is geschikt voor alle in de handel verkrijgbare toiletblokken of gels. Een blokje of gel verwisselen is heel simpel: het is een kwestie van het dekseltje openen, het toiletblok of de gel plaatsen en het dekseltje weer sluiten. Bij iedere spoeling komt er vanuit de houder een aangename frisse geur vrij die verspreid wordt over de gehele toiletruimte of badkamer.

ViFresh

Voordelen van ViFresh

  • Omdat het bakje achter de toiletzitting is geplaatst, is de houder eenvoudig en hygiënisch bij te vullen met een nieuw blokje. Onhygiënische delen zoals de binnenkant van de toiletpot of de toiletrand hoeven op deze manier niet aangeraakt te worden;

  • De toiletten van Villeroy & Boch die voorzien zijn van ViFresh worden bij iedere spoeling grondig en hygiënisch gereinigd;

  • Het onderhoudsmiddel wordt altijd gelijkmatig verdeeld over de toiletpot. Zo is het zeker dat er niet teveel of te weinig van het middel wordt gebruikt. Bovendien is het perfect voor schone frisheid in het toilet;

  • Bij iedere spoeling wordt een aangename en frisse geur verspreid door de ruimte. Zo krijgen nare geurtjes geen kans;

  • De houder is eenvoudig schoon te spoelen onder stromend water. Zo blijven de restjes van een oud toiletblokje niet kleven en is het spoelresultaat perfect.


Combinatie met andere innovaties van Villeroy & Boch

ViFresh is perfect afgestemd op de DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch. Voor complete hygiëne zijn veel toiletten bovendien voorzien van AntiBac en CeramicPlus. Deze combinatie zorgt niet alleen voor hygiëne, maar het maakt ook dat het oppervlak antibacterieel is en de toiletten eenvoudig schoon te maken zijn.


Welke producten zijn voorzien van Villeroy & Boch ViFresh?

Het merk Villeroy & Boch staat sinds 1748 voor innovatief design en kwaliteit. Dat is niet anders voor de toiletten die voorzien zijn van ViFresh. Op onze website zijn verschillende toiletten te vinden die zijn voorzien van ViFresh. Zo bevat de Subway 2.0 serie van Villeroy & Boch een aantal toiletten met ViFresh.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen