Wat is KeraTect®?

KeraTect® is een door Keramag ontwikkeld nieuw keramiekglazuur wat duurzaam gebrand is en bijna volledig poriënvrij is. We leggen uit wat de voordelen zijn en op welke producten deze glazuurlaag te vinden is.


Wat zijn de voordelen van KeraTect®?

KeraTect® is een extreem glad en bijna volledig poriënvrij keramiekglazuur. Dit houdt in dat het makkelijk en efficiënt schoon te houden is, omdat vuil bijna niet aan het oppervlak kan blijven kleven.

KeraTect® is innovatief en van toegevoegde waarde als het gaat om schoonmaken. Dure of agressieve schoonmaakmiddelen aanschaffen is vaak niet nodig. Vaak is een zachte doek of spons om het sanitair mee af te doen al genoeg. Ligt de voorkeur toch bij een agressiever schoonmaakmiddel? KeraTect® zorgt ervoor dat zelfs agressieve-, desinfecterende middelen of hogedrukreiniging de oppervlakken niet aantasten.

Met de Keratect® glazuurlaag gaat het sanitair weer glanzen en komt de schoonheid nog meer naar voren. Door optimale bescherming kunnen de toiletten en wastafels nog jaren mee.

Wat is KeraTect®?

Welke producten zijn voorzien van KeraTect®?

KeraTect® werd gebruikt op de producten van Keramag, zoals wastafels, bidetten, wandclosetten en fonteinen. KeraTect® is tegenwoordig echter op producten van Geberit te vinden. Dit komt omdat Sphinx (waarvan Keramag onderdeel was) in 2015 door Geberit is overgenomen. Sinds april 2020 dragen de Keramag-producten ook de naam Geberit. De volgende series zijn voorzien van een Keratect® glazuurlaag:

Een andere optie om producten met KeraTect te vinden, is door KeraTect in te typen in de zoekbalk en vervolgens gemakkelijk te filteren op de serie, het type product en nog veel meer kenmerken.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen