Wat is GROHE PureGuard?

Met de innovatieve GROHE PureGuard coating krijgen kalk en bacteriën geen kans. De coating is toegepast op verschillende toiletten, bidets en wastafels van GROHE en zorgt voor betere hygiëne en eenvoudige reiniging.

Hoe werkt GROHE PureGuard?

PureGuard maakt het oppervlak te glad om kalkaanslag een kans te geven. De toiletten, wastafels en bidets zijn dusdanig glad waardoor er daarnaast geen kleine beschadigingen kunnen ontstaan.

Doordat er geen scheurtjes in het oppervlak kunnen komen, is het voor vuil, bacteriën en kalk niet mogelijk om zich te nestelen. In de coating zitten bovendien antibacteriële zilverionen die 99,9% van bacteriegroei weten te voorkomen.

Het onderhoud van producten met deze coating is erg eenvoudig, efficiënt en milieuvriendelijk. Bovendien kan het simpelweg schoongemaakt worden met een zachte doek of spons en een niet-agressief reinigingsmiddel voor het maximale resultaat.

Wat is GROHE PureGuard?

Welke series zijn voorzien van GROHE PureGuard?

De PureGuard coating is toegepast op de volgende series van GROHE:

Dankzij het tijdloze design van de toiletten, wastafels en bidets zijn ze ideaal om te combineren met de GROHE series die verder beschikbaar zijn op Badkamerwinkel.nl.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen